Cum te pregătești din clasa a 11-a pentru o aplicație de succes în SUA?

Luni, 16 mai 2022

între 16:00-17:30, pe Zoom
Eveniment gratuit

Ți-ar plăcea să studiezi în SUA, dar nu știi de unde să începi, când ar fi bine să demarezi pregătirea sau ce ai de făcut pentru o aplicație de succes?

Nu-i nimic! Suntem aici ca să te ajutăm. Deși aplicația pentru SUA poate părea stufoasă, pinky promisedacă te pregătești din timp, lucrurile sunt mult mai ușoare și poți lucra într-un ritm mai relaxat, stress-free and motivated. Dacă vrei să începi studiile la o universitate americană imediat după terminarea liceului, primăvara clasei a 11-a e momentul ideal să începi să te pregătești în mod strategic.

Atenție! Nu e niciodată prea devreme sau prea târziu să te pregătești, dar acum e just right, Goldilocks-style, pentru cei de clasa a 11-a.

Vrei să afli mai multe despre ce poți face chiar de acum pentru aplicația ta la universități americane? Hai la evenimentul nostru și vom discuta cinci strategii practice pentru o vară care să pună bazele aplicației tale de succes.

Evenimentul se adresează elevilor de liceu, părinților, profesorilor, și tuturor celor interesați de studiile de licență în SUA.

De ce să participi?

Cine e ghidul tău?

Sînziana Medvețchi

Consilier specializat pe admiterea la studii în SUA, Sînziana are o experiență de peste 12 ani în sprijinirea tinerilor care aplica la programe academice și surse de finanțare la universități americane, așa că e partenerul de dialog perfect pentru acest subiect. Unde mai pui că-i place și să lucreze pentru SAT.

Care sunt șansele tale de a studia în SUA? Și ce trebuie să faci pentru a reuși?

EDMERICA îți oferă cursuri de pregătire și consiliere pe tot parcursul procesului de aplicare

Cursul Student în SUA (pentru liceeni)

Descoperă sistemul educațional american, caută universitatea potrivită și începe lucrul la aplicația ta.

Cursul Intensive A-to-Z SAT

Explorează formatul testelor SAT, evaluează-ți nivelul curent și pregătește-te pentru toate componentele examinării.

Consiliere individuală, flexibilă sau completă

Îți oferim sprijin individual și personalizat, pe tot parcursul aplicației tale la studii în SUA, sau doar în etapele pentru care ai nevoie de ajutor.

Hai să stăm de vorbă​

Spune-ne mai multe despre tine și notează-ți întrebările, iar noi o să te contactăm ca să discutăm despre pașii următori.

Be in the know! Let us have your e-mail address and we'll send you our newsletter. We don't spam.