Cum lucrezi cu EDMERICA?

EDMERICA oferă informații, cursuri și consiliere personalizată pentru aplicarea la studii și finanțare în SUA. Împreună putem lucra practic la aplicația ta, sau, pentru început, te putem ajuta să decizi dacă SUA este cea mai bună opțiune pentru tine. 

Și pentru că cel mai bine înțelegem făcând, ți-am pregătit pentru anul acesta un nou parcurs al procesului de admitere în SUA, care include sesiunile noastre clasice de informare, gratuite, alături de cursuri practice esențiale despre aplicațiile pe model american și despre strategia de pregătire pentru SAT-uri, completate de opțiunea de a lucra individual cu noi pentru a-ți pregăti aplicația.

Uite care-i planul:

CURSURILE URMĂTOARE

Student în SUA

 

Ești gata pentru o vizită imaginară de opt săptămâni în campusul american?

Prin sesiuni săptămânale practice și interactive, în grupe mici (așa cum ai găsi la un colegiu liberal arts de top), vei cunoaște sistemul educațional american din interior, vei descoperi cum arată facultatea potrivită pentru tine și îți vei începe lista de universități, vei lucra pe eseuri, recomandări, și pe aplicația financiară. 

Următorul curs online Student în SUA va avea loc în perioada 17 aprilie-5 iunie, sâmbăta între 11.00-14.00.

A-to-Z SAT Course

 
Dacă SAT-urile se află 
și pe lista ta pentru următoarele luni, atunci putem să ne pregătim împreună în cadrul noului format al cursului nostru online! 

Vom începe cu o evaluare ca să vedem ce merge excelent la tine și ce ai mai putea îmbunătăți înainte de examen. Apoi, vom parcurge întregul SAT Reasoning, de la Critical Reading and Writing & Language până la Matematică și Eseu, înainte de o oprire la SAT Subjects și de simulări complete pentru ambele tipuri de SAT, ca să te simți super ready steady go! în ziua examenului. Împreună vom gândi și un plan de pregătire post-curs. 

Cum sună pentru tine? 

Următorul curs online A-to-Z SAT se va desfășura în perioada 21 aprilie-14 iulie, miercurea între 15.30-18.30.

CONSILIEREA INDIVIDUALĂ

Consiliere pentru eseuri

The essay can make or break the application.

Asta e o veste bună dacă ai eseuri de care ești mulțumit, scrise după principiul de „Show, don’t tell,” nu? 

Dacă stăpânești celelalte părți ale aplicației, dar ai nevoie de un thinking buddy pe partea de eseuri, putem lucra împreună pe întreg procesul de creare al eseurilor principale și suplimentare reprezentative pentru tine:
 strategie, brainstorming, scriere și magica (și poate câteodată frustranta) editare.

Vei vedea și cum poți lucra smarter, not harder, pe partea aceasta din aplicație, mai ales când ai la dispoziție timp limitat pentru a scrie eseuri pentru 10-15-20 de universități.

Never fear – fie că simți că ai prea multe de spus sau nothing at all care să-și sune bine – fiecare dintre noi are material pentru eseuri memorabile și autentice!

Eseurile sunt extrem de importante, dar la fel de importante sunt și celelalte elemente ale aplicației (ăsta-i doar unul dintre avantajele admiterii holistice).
Ca să-ți gestionezi eforturile unitar și strategic, îţi recomandăm să participi la un curs Student în SUA 
înainte să lucrezi pe eseuri.

Preferi să ai sprijin pe tot parcursul aplicării?

Procesul de aplicare în SUA include patru pași:
1. Auto-evaluare ghidată și selecția universităților
2. Dosarul de aplicare (foaie matricolă, profilul liceului, eseurile despre care vorbeam mai sus, recomandări, materiale suplimentare)
3. Aplicația financiară
4. Activități post-aplicare și aplicarea la viza de student. 

Dacă ești la începutul procesului de aplicare, noi te sfătuim să lucrezi în paralel la Pașii 1 și 2.
Iar dacă dorești să parcurgem întreaga aplicație împreună, consilierea EDMERICA Complete e pentru tine.

Dacă-ți propui să trimiți aplicațiile în toamna-iarna 2020 (adică vrei să începi facultatea/masterul/doctoratul în august 2021), începutul toamnei e momentul să demarezi consilierea individuală, ca să poți parcurge toți pașii necesari. 
Fiecare aplicant are alte planuri și nevoi – și deci calendare de aplicare. În general însă, cu cât ai mai mult timp, cu atât ai mai mult control asupra acestui calendar, așa că hai să discutăm!

Hai să stăm de vorbă

Spune-ne mai multe despre tine și notează-ți întrebările, iar noi o să te contactăm ca să discutăm despre pașii următori.